mandag 21. juni 2021

My webpages and apps

Etter at vi flytta til Spania våren 2018, har mage spurt meg om hvor jeg er på nett og hvilke apper jeg bruker, slik at vi kan holde kontakt. Jeg syns det er kjempe koselig å holde kontakten med folk og å chatte, men som mange kanskje forstår har jeg sliti fryktelig mye med epilepsi de siste 10-11 årene. 

I Norge var jeg fryktelig mye sykere enn her, så der nede var det NULL aktivitet på internett eller kontakt med venner når jeg hadde slike perioder. 

Men etter at vi flyttet hit til Spania for 3 år siden, har jeg bare blitt friskere og friskere. Det virker kanskje ikke slik på mange, siden jeg nå har mer aktivitet på nett og chatter mer under slike perioder, men hjemme i Norge varte disse periodene fra 2 uker helt opp til 3 mnd på det meste. Da gikk jeg i 3 mnd og ante ikke hva som var realitet/psykose eller drømmer. Ante ikke hva som hadde skjedd eller ei. Og husket ikke hvem noen var. Inkludert Christopher... Dette var hjerteskjærende for både han og meg. Så vi innså til slutt at vi måtte flytte mot varmen, ellers hadde jeg neppe overlevd en vinter til.

Her nede i Spania varer de episodene heller fra 1 dag opp til 9 dager på det aller meste :D Og for meg (og mine kjære) er 9 dager MYE bedre å gå slik enn 3 mnd.

Men for at dette skal kunne fungere trenger jeg ekte venner, ikke slike som sender meg sånne meldinger som han i går gjorde; om at han skammet seg over slike som meg som var syke og flyttet til Spania, så vi var en belastning for det norske statens penger. Var visst bedre at jeg døde hjemme i Norge og jeg burde skamme meg over å ville leve noen år til.

Det er ikke første gangen jeg mottar slike meldinger, så jeg slettet i dag min facebook og en del andre nettsider - for å unngå fler slike meldinger som får meg til å skamme meg over at jeg er syk. Dette er ikke noe jeg kan noe for!

Men ekte venner stiller opp og forstår at dette er vanskelig for meg, men at jeg ikke klarer å styre hva jeg gjør når jeg er i disse episodene og ofte derfor kommer til meg selv etter å ha skrevet mye rart/dumt eller noen ganger stygt til folk. 

Og til de som klarer å forstå at jeg ikke kan noe for dette og fortsatt ønsker kontakten med meg - de ønsker jeg kontakten med, om de vil. Så jeg tenkte jeg skulle poste et innlegg her på bloggen, med min "kontaktinformasjon" hehe.

Sliter litt med hukommelsen nå etter 9 dager med anfall, men oppdaterer innlegget etterhvert som jeg kommer på flere sider eller apper.

Innom ofte:

Twitter: https://twitter.com/pamis_lmd
WhatsApp: *ask*

Innom av og til:

Instagram: https://www.instagram.com/pamis_lmd
Blogg (vanlig): https://pamislounge.blogspot.com

Innom en sjelden gang i blandt:

Instagram: https://www.instagram.com/canna_pam
Interpals: https://www.interpals.net/pamis_lmd
Blogg for egne tekster: https://thedarklounge.blogspot.com

For tiden ikke i bruk:

Snapchat: *ask*



Ingen kommentarer: